Bryllup: Veronika & Fredrik

I April fikk jeg være med som fotograf da Veronika og Fredrik giftet seg på østlandet. Vielsen var i Strømmen kirke, og for bryllupsbildene dro vi inn til Oslo og fikk tatt bilder både inne og utenfor Operaen, og i folkehavet på Oslo S.

Fra brudeparet: “Tusen takk for nydelige bilder fra vårt bryllup 12.04.14. Dere var så utrolig behagelige å ha med å gjøre på selve dagen og resultatet ble strålende. Takk også for monogrammet, det tar vi vare på. Vi anbefaler dere sterkt videre! – Veronika <3 Fredrik”

krist.in design bryllupsfotograf rogaland øyeblikk vielse pronovias operaen oslo s bryllupsbilderkrist.in design bryllupsfotograf rogaland øyeblikk vielse pronovias operaen oslo s bryllupsbilderkrist.in design bryllupsfotograf rogaland øyeblikk vielse pronovias operaen oslo s bryllupsbilder krist.in design bryllupsfotograf rogaland øyeblikk vielse pronovias operaen oslo s bryllupsbilderkrist.in design bryllupsfotograf rogaland øyeblikk vielse pronovias operaen oslo s bryllupsbilder krist.in design bryllupsfotograf rogaland øyeblikk vielse pronovias operaen oslo s bryllupsbilder krist.in design bryllupsfotograf rogaland øyeblikk vielse pronovias operaen oslo s bryllupsbilderkrist.in design bryllupsfotograf rogaland øyeblikk vielse pronovias operaen oslo s bryllupsbilder krist.in design bryllupsfotograf rogaland øyeblikk vielse pronovias operaen oslo s bryllupsbilderkrist.in design bryllupsfotograf rogaland øyeblikk vielse pronovias operaen oslo s bryllupsbilderkrist.in design bryllupsfotograf rogaland øyeblikk vielse pronovias operaen oslo s bryllupsbilderkrist.in design bryllupsfotograf rogaland oslo s brud foto kreativt operaen krist.in design bryllupsfotograf rogaland oslo s brud foto kreativt operaen krist.in design bryllupsfotograf rogaland oslo s brud foto kreativt operaenkrist.in design bryllupsfotograf rogaland øyeblikk vielse pronovias operaen oslo s bryllupsbilder krist.in design bryllupsfotograf rogaland oslo s brud foto kreativt operaenkrist.in design bryllupsfotograf rogaland øyeblikk vielse pronovias operaen oslo s bryllupsbilderkrist.in design bryllupsfotograf rogaland øyeblikk vielse pronovias operaen oslo s bryllupsbilderkrist.in design bryllupsfotograf rogaland øyeblikk vielse pronovias operaen oslo s bryllupsbilderkrist.in design bryllupsfotograf rogaland oslo s brud foto kreativt krist.in design bryllupsfotograf rogaland oslo s brud foto kreativtkrist.in design bryllupsfotograf rogaland øyeblikk vielse pronovias operaen oslo s bryllupsbilderkrist.in design bryllupsfotograf rogaland øyeblikk vielse pronovias operaen oslo s bryllupsbilderkrist.in design bryllupsfotograf rogaland øyeblikk vielse pronovias operaen oslo s bryllupsbilderkrist.in design bryllupsfotograf rogaland øyeblikk vielse pronovias operaen oslo s bryllupsbilderkrist.in design bryllupsfotograf rogaland øyeblikk vielse pronovias operaen oslo s bryllupsbilder