Bryllup: Celina & Elias

Celina og Elias giftet seg 20. Desember på Karmøy, og jeg fikk være med som fotograf gjennom hele dagen, fra forberedelsene hjemme hos Celina sin søster, vielsen i Vea kirke, bryllupsbildene og festen på Saniteten på Vea. Bryllupsbildene tok vi langs sjøen på Vea og i paviljongen i Kopervik. En nydelig dag full av masse varme, kjærlighet og latter, til tross for kaldt vær!

krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud vinterbryllup desember krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud vinterbryllup desember krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud vinterbryllup desember krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud vinterbryllup desember krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud vinterbryllup desember krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud vinterbryllup desember krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud vinterbryllup desember krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud vinterbryllup desember krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud vinterbryllup desember krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud vinterbryllup desember krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud vinterbryllup desember krist.in design fotograf karmøy stavanger bryllupsfotograf vea kirke kopervik paviljongen saniteten bryllupsbilder brud vinterbryllup desember

Celina + Elias from kristin wallem on Vimeo. (Klikk deg gjerne inn for å se i HD)