BRYLLUP: Anna Christina & Simen

Anna Christina og Simen giftet seg på Karmøy 25.juli. Vielsen var i Vedavågen kirke, og bryllupsbildene tok vi på Åkrasand og i paviljongen i parken i Kopervik. En superfin dag med god stemning og masse latter og sang – bruden sang til og med selv i vielsen! Video med bildeslide finner dere nederst!

krist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strand studio harrkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strand studio harr frisørkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strand studio harr frisørkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea kirke åkrasand bryllupsbilder strand krist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vedavågen kirke åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea kirke åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strand krist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strand krist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strandkrist.in design bryllupsfoto bryllup brud fotograf rogaland karmøy vea åkrasand bryllupsbilder strand paviljongen kopervik

Anna Christina + Simen from kristin wallem on Vimeo. (klikk deg gjerne inn for å se i HD)