Bryllup: Kristina & Richard

20. januar giftet Kristina & Richard seg i et nydelig vinterbryllup på Karmøy. Hva er oddsen for snødryss og vinterstemning på vestlandet? Vielsen var i gamle Åkra kirke, og etterpå tok vi bilder på Vea og på Åkrasanden. Litt kaldt, men også så fint med fint vinterlys og snødryss på svabergene og trærne – og ikke minst et veldig herlig brudepar  ♥︎

krist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.in krist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.in krist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.inkrist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.inkrist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.inkrist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.in krist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.in krist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.in krist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.in krist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.inkrist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.inkrist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.inkrist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.in  krist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.inkrist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.inkrist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.in krist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.in krist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.in krist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.in krist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.inkrist.in design bryllupsfoto © www.design.krist.in