FAMILIE: Kvilhaug

Egentlig skulle jeg ha tatt nyfødtbilder av denne nydelige lille jenta. Men da Norge ble stengt måtte også foto-oppdrag utsettes. Heldigvis fikk jeg ta bilder av henne noen måneder senere ute i nydelig sommervær sammen med storesøsteren og mammaen. Og finnes det noe herligere enn en storesøster som løper rundt og leker hele photoshooten? Jeg tror ikke det ♥︎
krist.in design familiefoto © www.design.krist.in krist.in design familiefoto © www.design.krist.in krist.in design familiefoto © www.design.krist.in krist.in design familiefoto © www.design.krist.in krist.in design familiefoto © www.design.krist.in krist.in design familiefoto © www.design.krist.in krist.in design familiefoto © www.design.krist.in krist.in design familiefoto © www.design.krist.in krist.in design familiefoto © www.design.krist.in krist.in design familiefoto © www.design.krist.in krist.in design familiefoto © www.design.krist.in krist.in design familiefoto © www.design.krist.in krist.in design familiefoto © www.design.krist.in